<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1169821446497748&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

hANKKEEN TAKANA ON AINA TARINA

Rakennettuja tarinoita

Yhdessä kehitetty on paremmin tehty

Toimintamme kulmakiviä ovat yhdessä asiakkaan kanssa toteutettavat hankkeet. Koostimme yksiin kansiin vuosien varrella rakennettuja tarinoita modernisointi- ja liike- ja toimitilahankkeista. Ebookissa esittelemme mm.

- Fortumin pääkonttorin, Ison Pajan sekä Aalto Yliopiston modernisointiprojektit.
- Lidlin ja Metsä Fibren logistiikkakeskusten, sekä Kiinteistö Oy - Estradin ja Technopoliksen toimitilaprojektit. 
- Monia muita mielenkiintoisia hankkeita. 

Täytä lomake ja lataa ebook!

Rakennamme yhdessä

Parhaimmat ideat ja fiksuimmat ratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä. Näin syntyy tiloja, jotka vastaavat tarpeitaan.

Modernisointi eli korjausrakentaminen

Modernisointi eli korjausrakentaminen

Arvontuottoa kiinteistölle ja käyttäjälle.

Usein modernisointihankkeiden lähtökohdat kuulostavat alkuun mahdottomilta. Esimerkiksi vanhojen rakennusten modernisointi uuteen käyttötarkoitukseen asettaa rakentamiseen haasteita, jotka saavat useimmat raapimaan päätänsä. Modernisointihankkeet asettavat usein myös aikataulutushaasteita ja ovat nopeatempoisia, monisyisiä ja polveilevia. Jokainen hanke on hyvin erilainen – Firalla haluamme ottaa modernisointihaasteesi vastaan, ja tehdä mahdottomasta mahdollista.

Liike- ja toimitilarakentaminen

Liike- ja toimitilarakentaminen

Lähtökohtana käyttäjien tarpeita ja toimintaa tukevat tilat

Toimintamme kulmakiviä ovat yhdessä asiakkaan kanssa toteutettavat liike- ja toimitilarakentamisen projektit. Liike- ja toimitilarakentamisen kenttämme on laaja – rakennamme kaikkea jätteenpolttolaitoksista kansainvälisiin pääkonttoreihin, sekä liiketiloista pysäköintilaitoksiin. Toimintamme lähtökohtia ovat avoimuus, kustannustehokkaat ratkaisut, tehokas aikataulutus ja turvallisuus. Toimimme avoimesti asiakkaan ehdoilla.

Hankekehitys palveluna

Hankekehitys palveluna

Ideasta toteutukseen. 

Uusi liiketila kasvualueella tai vanhan pääkonttorin uudistaminen? Nautimme ongelmien ratkomisesta, joten saat hintalapun hankkeellesi vähäisilläkin tiedoilla, kustannustietomallin avulla. Hankkeen omistajana olet mukana prosessissa alusta asti. Toteutamme hankekehitystä myös vuorovaikutteisella konseptilla – Verstailla, joissa kaikki osapuolet istuvat saman pöydän ääreen. Kehitämme hanketta yhdessä, joten tiedon jakaminen on nopeaa, eikä se tartu rikkinäiseen puhelimeen. Käytämme parhaita digitaalisia työkaluja, jotka tekevät hankkeista entistä läpinäkyvämpiä.